Pressemeddelelser
Hizb ut Tahrir
Danmark
Pressemeddelelse
d. 29. Muharram 1444 e.H. / 27. august 2022 e.Kr.

I Allahs navn, Den NĂĄdige, Den Barmhjertige

Forslag om tørklædeforbud er en krigserklæring mod det muslimske fællesskab

Relaterede Emner

Skiftende danske regeringer har gennem længere tid ført en islamfjendtlig politik præget af love rettet mod islamiske værdier og levevis. Den nuværende regering ønsker nu at tage et stort skridt videre i dens tyranniske kamp for at tvangsassimilere muslimerne i Danmark.

Gennem en kommission, nedsat af selvsamme regering, ledt af en socialdemokratisk borgmester, og hvis øvrige medlemmer består af kompetenceløse islamhadere, har den valgt at tilnærme sig et forbud mod det muslimske hovedtørklæde (hijab) i grundskolerne.

Et sådan forbud kan ikke forstås som andet end en åben krigserklæring mod det muslimske fællesskab. Det er velkendt i Danmark – såvel som i hele verden – at tørklædet er en mægtig islamisk pligt. Desuden er tørklædet blevet symbolet på islamisk identitet, og det udtrykker noble værdier som anstændighed retskaffenhed og kvindens ærværdige status i Islam. Stærke, identitetsbærende islamiske værdier, som den danske regering allerede bekæmper med næb og kløer.

Med argumentet om ”bekæmpelse af social kontrol” ønskes yderligere statskontrol af muslimerne, med tvangsafklædning samt øget overvågning af muslimske familier. Tiltag, der vækker associationer med det kinesiske regimes drakoniske politik over for uigur-muslimerne. 

Tvangsafklædning af muslimske piger vil dog blot udstille flertalstyranniets hæslighed samt de liberale frihedsidealers fallit. Den grundlov, som politikerne ofte kræver, at muslimerne sværger troskab til, er de selv i færd med at undergrave.

I åndelig afmagt over for Islams overbevisende tanker og sande værdier, har demokratiets vogtere valgt at nedbryde de søjler, der bærer fundamentet for det danske samfund. I deres desperation efter at underkue muslimerne, er de i færd med at banke de sidste søm i demokratiets ligkiste.

Politikerne har fejlet i at overbevise de muslimske piger og kvinder om, at den vestlige kulturs vulgære kvindesyn og promiskuitet er vejen til et frit og lykkeligt liv. Derfor tyer de til forbud og tvang. Men de muslimske piger insisterer på at leve dydige liv og gå anstændigt klædt, mens de i stigende grad tager afstand fra netop det nedværdigende vestlige kvindesyn.

Vi ønsker at gøre det soleklart for den danske regering og offentlighed, at muslimerne aldrig nogensinde vil acceptere et tørklædeforbud.

Vi vil kæmpe med alt, hvad vi har, for at forhindre et sådan forbud i at blive en realitet. Vi vil kæmpe for vores ret til at gå klædt på den måde, vi er pålagt af vores Skaber, og for vores pligt til at værne om vores kære søstre og døtre.

Muslimske piger og kvinder skal med stolthed kunne bære deres tørklæde overalt: i skoler, på arbejdspladser og i det offentlige rum. De Islamhadske politikere lader endnu ikke til at begribe det faktum, at vi vil kæmpe til sidste åndedræt for vores identitet og værdier.

Vi i Hizb ut-Tahrir kalder alle muslimer til at stå sammen, arbejde sammen og ufortrødent kæmpe på islamisk vis til det allersidste for denne mægtige pligt, som vi aldrig vil give afkald på.

 

#ForsvarTørklædet

Hizb ut Tahrir Danmark
Mediekontoret
mail: info@hizb-ut-tahrir.dk
Hizb ut Tahrir - Danmark
info@hizb-ut-tahrir.dk