Muslimer i Danmark
Det liberale forbudstyranni underminerer det danske demokrati
Af Hizb ut Tahrir Skandinavien
Danmark er ideologisk og kulturelt på vej mod afgrunden i forsøget på at hindre udbredelsen af Islams tanker. Disse totalitære tiltag er derfor ikke andet end krampetrækninger fra en vaklende kultur med et selvmodsigende samfundssystem.
Presse - 16. november 2018
Kontakt til det modsatte køn på internettet
Af Sheikh Ata Abu al-Rashta
Spørgsmål & Svar - 11. oktober 2018
Den danske regering erklærer det selvindlysende: Islam er deres problem
Af Hizb ut Tahrir Skandinavien
Presse - 9. oktober 2018
De svenske myndigheders håbløse forsøg på at hindre Hizb ut Tahrirs kald
Presse - 31. august 2018
Man vil have muslimer til at assimilere sig og tage imod liberale og demokratiske værdier men slår ned på fredelig politisk aktivitet, alene fordi den ikke stemmer overens med det, man ønsker at høre, i stil med totalitære regimer.
Af Hizb ut Tahrir Skandinavien
De svenske mediers seneste interesse for Hizb ut Tahrir
Nyhed og kommentar - 30. august 2018
En af grundene til dette kan være et ønske om at presse Hizb ut Tahrir og forhindre muslimer i at vise interesse for islam og politisk arbejde på islamisk grundlag. Et andet motiv synes at være at puste til den negative stemning mod islam og muslimer, som har taget ...
Af Sayed Jalabi
Islam er kriminaliseret i Danmark
Nyhed og kommentar - 11. august 2018
Sandheden er, at islamiske ytringer, love og levevis de facto allerede er kriminaliseret i Danmark. Det, som populistisk udtrykkes af Dansk Folkeparti, har været officiel politik i årevis og under skiftende regeringer.
Af Abdulrahman Ljuca
Niqabforbuddet træder i kraft
Nyhed og kommentar - 31. juli 2018
Forbuddet mod islamisk ansigtsbeklædning udstiller tydeligt det liberale demokratis hykleri og politikernes indædte had til islam. Til trods for, at et niqabforbud åbenlyst strider mod såvel grundloven som de liberale frihedsrettigheder, som muslimerne endda afkræv...
Af Taimullah Abu-Laban