Pressemeddelelser
Hizb ut Tahrir
Danmark
Pressemeddelelse
d. 17. Safar 1442 e.H. / 4. oktober 2020 e.Kr.

I Allahs navn, Den Nådige, Den Barmhjertige

Integrationsministeren vil pådutte muslimerne vestens amoralske chikane- og utugtskultur

Relaterede Emner

Den sindelagskontrol, som danske regeringer har udøvet mod muslimerne de seneste år, under påskuddet om bekæmpelsen af ”social kontrol”, er nået uanede højder og ud i det vulgære.

Lørdag den 3. oktober skrev integrationsminister, Mattias Tesfaye, på sin Facebook-væg:

I går havde kirkeministeren og jeg indkaldt repræsentanter/imamer fra store islamiske organisationer til et møde. Jeg spurgte dem meget direkte om de ville sige højt og tydeligt i offentligheden, at muslimske kvinder selvfølgelig har ret til sex før ægteskab ligesom alle andre kvinder.

I direkte vendinger afkræver integrationsministeren, at muslimerne skal gøre hor, skamløshed og utugt til islamisk legitime handlinger. Derfor ønsker vi, i Hizb ut Tahrir Danmark, at sende følgende budskab til landets uanstændige assimilationsminister:

Islam retleder mennesket, mand og kvinde, til at leve et harmonisk og anstændigt liv. Kyskhed og ærbarhed er noble karakterer, som både den muslimske mand og kvinde skal iklæde sig, uden nogen som helst forskel mellem dem i denne henseende. Islam forankrer sande værdier som blufærdighed, anstændighed, dydighed og en enorm respekt for kvinden.

Det samme kan ikke siges om den kultur, integrationsministerens repræsenterer og ønsker at tvinge ned i halsen på muslimer. I de seneste dage er det væltet ud af Christiansborg med vidnesbyrd om sexchikane, krænkelser og nedværdigende behandling af kvinder. Danmarks lovgivende forsamling er tydeligvis præget af en rådden overgrebskultur. Regeringens løgnagtige og manipulerende kampagne mod Sharia tilsigter at fjerne fokus fra denne kvindeundertrykkende kultur, der præger hovedsædet for dansk politik.

Det er dokumenteret, at krænkelse af kvinder i øvrigt præger alle samfundslag og kredse i det danske samfund, inklusiv den danske mediebranche.

Det er en naturlig konsekvens af det primitive kvindesyn, der karakteriserer den liberale europæiske kultur. Det samme gør utroskab, utugt og opløste familier. Fænomener, der ikke ligefrem forekommer tiltalende for muslimer, hvorfor vi nægter at opgive vores identitet og lade os assimilere i den danske kultur. 

Vi, i Hizb ut Tahrir Danmark, tager afstand fra dette nedværdigende kvindesyn og denne overgrebskultur. Vi tager ligeledes skarp afstand fra integrationsministerens ønske om, at muslimerne ændrer deres identiet, livsstil, kultur og leveregler for at tilfredsstille hans og regeringens abnorme ønsker.

Hvis den danske integrationsminister er indbildsk nok til at tro, at han kan få muslimerne til at give afkald på deres islamiske værdier, så er der kun ét at sige: Det kommer ikke til at ske!

Derimod forventer vi, at antallet af danskere, der forlader den vestlige livsstil og vælger den islamiske fortsat vil stige stødt.

Hizb ut Tahrir Danmark
Mediekontoret
mail: info@hizb-ut-tahrir.dk
Hizb ut Tahrir - Danmark
info@hizb-ut-tahrir.dk