Pressemeddelelser
Hizb ut Tahrir
Skandinavien
Pressemeddelelse
d. 26. Muharram 1436 e.H. / 19. november 2014 e.Kr.

I Allahs navn, Den NĂĄdige, Den Barmhjertige

Københavns kommune i åben kamp mod islam og sharia

Relaterede Emner

Fredag den 20.10.2014 vedtog alle partier i Københavns Borgerrepræsentation en ny fireårig integrationsaftale. Sædvanen tro, er der fokus på det, man beskriver som ”forebyggelse og håndtering af radikalisering blandt unge”, men det blev vedtaget som en tilføjelse til det oprindelige udkast, ”at antallet af københavnere, som er tilhængere af sharia lovgivning skal falde.”  Ydermere blev det vedtaget som en tilføjelse, ”at andelen af københavnere, der betegner sig som demokratiske, skal stige.

Blandt en række initiativer, vil man udvide kommunens anonyme spørgeskemaer målrettet unge 18-29-årige københavnere med ”ikke-vestlig baggrund”, et begreb, der dækker over muslimer. Udvidelsen betyder, at man nu også skal spørge ind til, hvordan de unge muslimer forholder sig til ”grundlæggende demokratiske værdier”.

Der bliver ikke lagt skjul på, hvad dette skal bruges til, for i aftalen er der rettet et direkte angreb mod muslimerne i dette land, da den bl.a. skal bekæmpe tanken om sharia, som er betegnelse for ”samlingen af de islamiske love og regler”.

Rasmus Jarlov (Konservative) udtaler i denne forbindelse: ”Med de nye spørgsmål vælger vi side i værdidebatten og siger, at demokrati er bedre end religiøs dogmatisme, hvor man henter sine svar i en bog…

Integrationsborgmesteren i København, Anna Mee Allerslev (Radikale Venstre) udtaler også: ”Det er relevant at se på, hvor mange unge, vi har et problem med i forhold til radikalisering…” Og hun fortsætter: ”Vi må som kommune kunne tale om disse problemer og kunne løse det i samarbejde med PET og Politiet…”

Man bliver altså betragtet som en sikkerhedstrussel, som skal håndteres af efterretningstjenester og politi, hvis man som muslim ikke er overbevist om sekularismen, men står inde for Allahs (swt) lov. Og det forebyggende arbejde skal helt ned i folkeskolerne, hvor der skal ”missioneres”, så unge muslimer kan indoktrineres med vestlige værdier, indtil de fralægger sig deres islam.

Vi i Hizb ut-Tahrir har som erklæret mål at beskytte islam og at få muslimerne til at holde fast i deres værdier. Vi har derfor gentagne gange afsløret danske politikeres angreb imod islam og muslimerne, og denne gang bliver ingen undtagelse.

Lad det stå helt klart for samtlige politikere i Københavns Kommune og andre steder, at sharia er et grundlæggende element i islam, og at muslimerne aldrig vil forkaste sharia for noget som helst andet.

Lad det samtidig stå helt klart, at vi i Hizb ut-Tahrir vil gå forrest og afsløre jeres sleske planer og afdække samtlige jeres initiativer. Uanset hvor mange millioner, I bruger, så er dette en kamp, I aldrig kan vinde.

 

يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

”De ønsker at udslukke Allahs lys med deres munde, men Allah vil fuldkommengøre sit lys, også selvom de vantro måtte hade det.” [As-Saf 61:8]

Junes Kock
Medierepræsentant for Hizb ut Tahrir Skandinavien
mail: jk@hizb.dk
Hizb ut Tahrir - Skandinavien
info@hizb-ut-tahrir.dk