Løbesedler
Relaterede Emner

I Allahs navn, Den NĂĄdige, Den Barmhjertige


Så faldt Gaddafi, den tredje tyran, efter Ben Ali og Mubarak, og de øvrige er på vej, om Allah vil!O muslimer! O vores folk i Libyen!

Lovprist være Allah for at have knust denne tyran, der har begået blodsudgydelser og skabt rædsel blandt børn og kvinder. Lovprist være Allah, for at jeres udgydte velsignede blod har fået et godt udfald og væltet endnu en tyran, som faldt med fordømmelse, foragt og fordrivelse. Lovprist være Allah, for at dette fald skete i måneden for sejre, måneden for godhed og velsignelser: Den mægtige Ramadan-måned.

Jeres blod har flydt, jeres ofringer har været mægtige, og jeres bønner har været højlydte, hvorefter Allah, Den Styrkefulde og Den Mægtige, opfyldte jeres bønner, væltede tyrannen og tildelte jer belønning og sejr.

قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ

Han sagde: ”Måske vil jeres Herre tilintetgøre jeres fjende og gøre jer til efterfølgere [som ledere] på jorden, for at Han kan se, hvorledes I vil handle.”[OQM. Al-A’raf 7: 129]

Så vis Allah jeres gode gerninger og afvis de menneskeskabte love, som tildeler menneskene lovgivningsretten foruden menneskenes Herre, og erklær højlydt Allahs lov på jorden, Islams stat: Det retsindige Kalifat. En stat, der vil genoptage jeres storhed, dengang I førte an med erobringens fakkel som Kalifatets soldater og sejrens og martyriets riddere.

Erklær højlydt afvisningen af jordens tyranner, USA og Europa, da de konkurrerer og rivaliserer indbyrdes om at udvide deres magt til det nye styre efter tyrannens fald, og de er allerede begyndt med dette kapløb for noget tid tilbage. Hold derfor udkig med dem og giv dem ikke adgang til mujahedinernes og koran-hafiz’ernes land.

وَلَن يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا

Allah tillader ikke, at kuffar får dominans over mu’minin. [OQM. An-Nisa’ 4: 141]

O muslimer! O vores folk i Libyen!

Pioneren lyver ikke for sit folk, og Hizb ut-Tahrir giver jer et hengivent råd, for partiet er en del af jer og til for jer, så tag jer i agt for Europas og USA’s konspirationer, håndlangere og agenter og deres rådne sekulære projekter og disses forskellige benævnelser såsom diktatorisk, demokratisk eller kapitalistisk sekularisme, da de alle er falske og vejen til den undertrykkelse, som jeres blod er blevet udgydt for at komme af med. Støt Hizb ut-Tahrir med at erklære Islams styre, det retsindige Kalifat, som Allah, Hans Sendebud og mu’minin er tilfredse med. Og da vil jeres udgydte blod ikke være formålsløst og jeres ofringer ikke være forgæves, men de døde, hvis blod er udgydt, vil misunde jer, og ofrene vil glædes over jer, og Allah vil nævne jer over for Sine nærmeste engle.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَبِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

Og på den dag vil mu’minin fryde sig over Allahs sejr. Han støtter, hvem Han vil. Han er Den Mægtige og Den Barmhjertige. [OQM. Ar-Rum 30: 4-5]

 

22. Ramadan 1432 e.H.
22. august 2011 e.Kr.
Hizb ut Tahrir